Bisou-Bize


Is een gerestaureerd "maison de village" gebouwd rond 1850 in een van
de mooiste dorpen in de Aude.


Voor onze gasten hebben wij twee slaapkamers met elk een tweepersoonsbed, de slaapkamers zijn voorzien van een eigen badkamer met wastafel, douche/bad gel, shampoo, haardroger, toilet en een douche.

Een van de slaapkamers heeft een terras, waar het heerlijk toeven is, na heerlijk te hebben geslapen kan daar de dag beginnen met een heerlijk Frans, Continental of een Full English Breakfast....en natuurlijk ook aangepast ontbijt is mogelijk.

Een mooie zonnige buitenplaats waar u kunt relaxen met een drankje, een goed boek of gezellig kunt bijpraten met u mede gasten.

Het hele huis is voorzien van WiFi en u kunt de Nederlandse, Vlaamse, Waalse, Engelse en Franse TV zenders bekijken via een flatscreen TV en natuurlijk internet radio en Spotify.

Wij hebben een "honestly" bar, dat is een koelkast gevuld met frisdrank, water, sappen enz. en...u kunt kiezen uit diverse soorten wijn, met allerlei lekkernijen uit de streek, dit allemaal in de prijs van de kamer inbegrepen.
Door het dorp stroomt de rivier de Cesse, gedurende de zomer maanden onstaat er een natuurlijk "zwembad" met een strandje dit geheel onder toezicht van een badmeester, waar veel gebruik van wordt gemaakt.

Het dorp heeft drie restaurants en een bar, een apotheek, een gezondheidscentrum een kleine supermarkt en een heerlijke bakker en zelfs een bioscoop. Dit
allemaal op enkele minuten van Bisou-Bize.

Op een paar minuten afstand met de auto zijn nog verschillende andere restaurants, waarvan een zelfs elke vrijdag een oesteravond organiseerd.

Parkeerplaatsen zijn er in ruime mate aanwezig.
Wandelaars en Mountain Bikers welkom..!!


De regio bezit een van de grootste wijngaarden in de wereld, en bestaat uit een fantastisch fiets en wandel gebied en niet te vergeten het "Canal du Midi" waar u boten kunt huren, maar ook voor georganiseerde tochten zijn er genoeg aanbiedingen.

Klik op de bovenstaande foto's voor een vergroting.