Bize-Minervois en Mirepeisset bevinden zich tussen Carcassonne, Beziers en Narbonne. Iets verder weg, maar zeker de moeite waard van het bezichtigen zijn Toulouse, Monpellier en Perpignan. Kleinere dorpen zoals Minerve, Lagrasse zijn minder "groots" maar daarom vaak des te idillyscher. Zelfs Barcelona is maar een paar uur rijden heel dichtbij...


Verschillende route mogelijkheden.

Met de auto.

A7 - A9 via Lyon, Valence, Orange en B
éziers.
Dit is het klassieke traject om vanuit de Benelux naar het zuiden te rijden.

De A75 via Clermont Ferrand en het viaduct van Millau.
Een mooi alternatief via Parijs en het centrum van Frankrijk, deze route is directer, dus korter, een mooi landschap en geen tol meer na Clermont Ferrand.

Om uw route zo goed mogelijk te plannen, kunt u gebruik maken van de volgende routeplanners: Mappy en Map 24. Als u bij ons een boeking heeft gedaan dan E-Mailen wij u ook een routebschrijving met daarin goedkope tankstations in Luxemburg en langs de Autoroute in Frankrijk, en met daarin aangegeven goed onderhouden parkeer en rustplaatsen.

Met de trein.

Met de TGV, de Thalys en Eurostar, een vergelijkbaar alternatief voor het vliegtuig qua reistijden. De dichtstbijzijnde stations zijn Narbonne en Béziers. Het station van Montpellier biedt u de keuze uit meerdere reistijden voor de langere afstanden. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de internet site van de Franse spoorwegen en de autoslaaptrein vanuit Düsseldorf naar Narbonne. Jammer dat deze treinen een punt van discussie zijn, en daarom niet elk jaar rijden.


Met het vliegtuig.

Dankzij de lowbudget vliegmaatschappijen zoals Ryanair en Transavia is de Languedoc nog sneller bereikbaar Via de luchthavens Montpellier, Carcassonne, Béziers en Nîmes, kunt u snel en voor lage tarieven vliegen.

Vertrek vanuit België of Nederland.

U vliegt met Ryanair via de vluchthavens Charleroi, Eindhoven, Groningen, of Dusseldorf-Weeze met bestemming Carcassonne, Montpellier, Béziers en Nîmes

Nieuw met TRANSAVIA !!!
Meerdere keren per week in het seizoen van Rotterdam naar Montpellier. Verkoop via Transavia .

Bisou-Bize


Impasse de la Tindello 3

11120, Bize-Minervois (AUDE)Voor meer informatie of een reservering,
belt u met Dominique of Rob

Dominique: 0032477460713
          Rob: 0031648950636
 

U kunt ons ook een E-Mail sturen.